مشاوره حقوقی رایگان - سلام آیا 7ماه بعد از انجام معامله مغبون می‌تواند درخواست غبن افحش دهد؟

سلام بعد از 7ماه مغبون میتونه ادعای غبن افحش کنه؟ در قولنامه تنظیمی که به امضا طرفین رسیده نوشته شده معامله قطعی و غیر قابل فسخ میباشد؛ آیا با توجه به نوشته معامله میتونه فسخ بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند در متن مبایعه نامه غیر قابل فسخ بودن شرط شده است ولیکن خیار غبن از استثنائات خیارات است ودر صورت مغبون شدن باید فورا انرا فسخ کنید در غیر اینصورت پذیرفتنی نخواهد بود