مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خریدار خودرو

سلام. ماشین را فروختم و چون آشنا بود چک و سفته نگرفتم و فقط در قولنامه بدهی خریدار قید شده است. رفتیم محضر و برای او سند زدم و حساب کردیم بدهی از 15 میلیون3 میلیون شد و همه مدارک را دادم. بعد گفت آخر شب به کارت بانکی ات میریزم و بعد شد آخر برج و هی امروز و فردا کرد. الان که جواب تماس نمیدهد و من فقط از او قولنامه دارم و آن هم خودمون نوشتیم و بنگاه نرفتیم. قولنامه برج 99/12 بوده و در تاریخ 1400/1/20 باید تسویه میکرده و الان 1400/5/20 شده است.
میخواستم بدونم چطوری باید شکایت کنم؟ بعد هم میتونم از او خسارت بگیرم؟ ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

با همین قولنامه و شهادت شهود طرح دعوی الزام به پرداخت ثمن‌ معامله بانضمام جمیع خسارات دادرسی تنظیم کنید در مورد خسارت طبق آنچه در قولنامه پیش نوشته شده در غیر اینصورت خسارت تاخیر در تادیه مطالبه کنید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

سلام با استفاده از متن قولنامه به انضمام شهادت شهود به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید