مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل فحاشی شوهر

سلام من 3 ساله ازدواج کردم یه دختر 3 ماهه دارم شوهرم قبلا دست بزن داشت یبار نامه پزشک قانونی مال دو سال پیش و دارم، اما الان به شدت فحاشی میکنه فحش های ناموسی به پدر و مادر من میده خیلی عصبیه واقعا ازش میترسم، چجوری میتونم ازش جدا شم؟ و اینکه میگه اگه دخترم و جایی ببری کاری میکنم خانوادت به التماس من بیوفتن نمیدونم چجوری میتونم از این مرد جدا شم، البته چت با دخترای دیگه ام کرده بود شماره داده بود اسکرین شاتاش و دارم، کل مدارکم همینه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر سو رفتار واخلاق زوج استمرار داشته باشد از موارد عسر وحرج وتحقق شروط ضمن عقد خواهد بود ومیتوانید دادخواست طلاق بدهید