مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی شوهر

سلام. شوهر من پشت سر خانواده من فحاشی میکند و همچنین در خونه به من یکسره بداخلاقی و دعوا میکند. اگر صدای او را ضبط کنم و از او شکایت کنیم حکم او چیست؟
اصلا با این کار دادگاه به من رای طلاق میدهد؟ از لحاظ روحی نرمال نیست و در طول روز یک خط در میون قاطی میکند و بعد منت کشی می آید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله صدای ضبط شده اماره قضایی جهت اثبات فحاشیهای ایشان تلقی خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدای ضبط شده ، دلیل محسوب نمیشود. ولی
اماره محسوب میشود و قاضی میتواند همراه با سایر ادله حکم محکومیت صادر نماید و هیچ ربطی به موضوع طلاق ندارد
مگر ..