مشاوره حقوقی رایگان - خارج شدن فرد امتیازآور از شرکت

با سلام.
من مدرکم رو به مدت دو سال در اختیار شرکتی گذاشته بودم و در دفترخانه هم تمام اختیارات ( مدیر عامل بودم) رو به فرد دیگری واگذار کرده بودم. پس از طی دو سال البته با تاخیر چند ماهه از لیست هیئت مدیره شرکت خارج شدم ولی هنوز اسم من را از سامانه ساجات حذف نکرده اند که در آخر به سازمان مدیریت استان نامه نوشتم و آن ها هم یک ماه به شرکت مذکور مهلت داده اند که من را از لیست افراد امتیاز آور خارج کنند.
حالا دو تا سوال دارم:
1- اگر شرکت طی این یک ماه مرا از لیست افراد امتیاز آور خارج نکند و طی نامه سازمان مدیریت، شرکت تعلیق شود من خود به خود از لیست خارج میشوم یا اقدام دیگری نیاز است؟
2- برای این تاخیر چند ماهه میتوانم شکایت کنم و خسارت بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر وضعیت شما از یک مرجع رسمی تایید شده و شما را به عنوان مدیر عامل محسوب نمکنند و از شرکت خواسته شده که این موضوع را اصلاح کند دیگر نیازی به اقدام دیگری نمی باشد . اما ترجیحا برای احتیاط شما نیز یک اظهارنامه برای شرکت ارسال کنید .
و اگر به شما خسارتی وارد شده باشد نیز می توانید مطالبه خسارت کنید .