مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زندانی

سلام. در انتقال زندانی به محل سکونت ایام تحمل حبس در زندان قبلی چگونه وارد سیستم زندان مقصد میشود؟
به طور مثال شخصی سه سال زندانی دارد و ده ماه تحمل حبس در زندان مبدا داشته است و او را به زندان مقصد منتقل میکنند. آیا زندان مقصد نباید از ایام زندانی که داشته و داشتن تامین اطلاع داشته باشد و اگر جواب مثبت وظیفه کی هست؟ این اطلاعات به زندان مقصد بدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تمام پرونده زندانی بوسیله سیستم کامپیوتری به زندان مقصد ارسال می شود