مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بیسوادی پدر

سلام. در روستا زمین کشاورزی داریم که از پدربزرگم به پدرم به ارث رسیده و قبل از انحصار وراثت پدرم از 4 سهمی که به خودش به ارث رسیده است، 2 سهم به شخصی به صورت دستنویس فروخته است و اوضاع شاهدین در روستا و شورای روستا آن را مهر کرده است و در آخر قبل از امضا نوشته شده پدرم تمام ارث پدری خود را فروخته است. با این تفاسیر پدر بنده بیسواد بوده و از تمام متن بی خبر بوده و از این ماجرا 15 سال میگذرد و امسال متوجه شدیم از پدرم سوء استفاده شده و پدرم بیسواد است و آن دستنویس فقط یک برگ نوشته شده و آن دست خریدار است.
الان چگونه می شود آن سهمی که پدرم فروخته را ثابت کنیم و در آخر آن زمین‌ها سند دارد. از راهنمایی که خواهید نمود کمال تشکر و قدردانی دارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید قرارداد بیع شما و تمام شروط قراردادی و مفاد قرارداد مطالعه گردد تا پاسخ شما داده بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امضای قرارداد عادی ادعای بی سواد بودن پذیرفته نیست