مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند عادی

سلام وقت بخیر سال 88 پدرم با پول خود زمینی خریداری میکند به خاطر این که پدرم بیسواد بوده برادر بزرگم امین پدرم بوده قولنامه زمین رو به اسم برادرم میزنند و سند قطعی به اسم پدرم میشود که سال 89برادرم فوت می‌کند ودرهمون سال دست نوشته ای از پدرم میگیرد بدون خبر ما که نوشته به خاطر نداشتن پایان خدمت سند زمین رو به اسم خودش نزده خودش هم امضا زیر دست نوشته نداره و در سال88زمینی که برای خودش میگیرد برادرم سندش رو به اسم خودش میزند که پایان خدمتم داشته الان زنش رفته شکایت کرده بالای قولنامه و سند عادی که از پدرم گرفته است. الآن هم به نظر شما شکایت سوءاستفاده برادرم رو نکنیم از پدرم یامنتظر رای دادگاه باشیم دفترخانه ای که سند زمین رو به اسم پدرم کرده بیسوادی پدرم رو تایید کرده شاهد هم داریم که بیسواد بوده برادرمم تودفترخانه هم شاهدش بوده هم معرفش برای سند قطعی زمین.

پاسخ ها :

ابطال سند عادی سوء استفاده از بیسوادی پدر انتقال ملک ملک پدری سند عادی