مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله توافقی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. من در تاریخ 1393/9/10 یک آپارتمان نیمه کاره معامله کردم و با طرف یک قولنامه نوشتیم و ثمن معامله توافقی قید شد چون ما خودمون سازش کردیم بعد به بنگاه رفتیم و بعدا در تاریخ 1395 یک صورتجلسه نوشتیم و قیمت را 130 میلیون با حضور چندین شاهد تعیین کردیم و 30 میلیون دو تا زمین کوچک و بقیه را خورد خورد به او دادم. حال دادگاه رای به بطلان معامله داده است و میگوید ثمن معامله معین نشده است. من شاهد در بنگاه دارم و پیمانکار هم در جریان هست. لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حکم صحیح است شما باید در دادگاه تجدیدنظر اثبات نمایید که ثمن معامله در حین انشا عقد معلوم و معین بوده است و با دلیل و مدارک ادعای خود را اثبات نمایید و. ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید اعتراض نمایید و نفس دوطرف مهم است