مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امنیت جانی

سلام، وقت بخیر. من چند وقت پیش در خیابون درگیری داشتم (ضرب و شتم) که شکایت نکردند و یک هفته پیش یکی از آن ها جلوی من رو گرفتند و تهدیدم میکردند و من کاری نداشتم تا دو روز پیش در خیابان آن ها را دیدم و کلی درگیر شدیم و الان هم تهدید میشوم که اگر من رو ببینند ... چطوری میتونم امنیت جانی بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و سپس صورت جلسه تنظیم نمایید و با توجه به صورت جلسه پلیس 110 ، شکایت کیفری توهین و تهدید و افترا و فحاشی را مطرح نمایید. و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما به عنوان تهدید و ضرب و جرح می توانید شکایت نمایید