مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام.
حدود 4 ماه پیش به دلیل تذکر به همسایه بالایی مبنی بر سر و صدا و دویدن های گاه و بیگاه فرزند او همسرم از طرف همسایه مورد ضرب و شتم قرار گرفت و همزمان 110 آمد و صورتجلسه کرد همسرم از ناحیه سر و صورت و چشم و دست آسیب شدید دید طوری که سر ایشان بریدگی با عمق یک سانت و 10 بخیه زده شد و بعد از برگ پزشک قانونی و شهود و صورتجلسه پلیس پرونده به دادسرا رفت بعد از تجمیع و تشکیل یک جلسه متهم پرونده رفته و مجددا وقت گرفته است. در صورتی که به ما اطلاع داده نشد و همسرم به صورت خیلی ناگهانی برای پیگیری به دادسرا رفته و فهمید حالا دادسرا هم به همسرم گفته شما هم وقت بگیر. میخواستم ببینم وقتی همه چی در پرونده هست برای چی متهم دوباره وقت گرفته است؟ البته ایشان به دروغ گفته همسرم فحش داده و شاکی است.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

چیزی بنام دوباره وقت گرفتن نداریم.دادسرا میبایست ابتدا همسر شما را احضار و شکایتش را میگرفت و سپس متهم را احضار و تفهیم اتهام مینمود .اگر ابتدا وی را خواسته پس مدارک را برای محکومیت وی کافی دیده.نهایتا فحاشی هم دلیل بر برایت طرف نیست