مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا قرارداد

سلام، وقت بخیر.
من یک دختر شانزده ساله هستم و خواستم در مورد یک قراردادی که مدتی میشود فکر و روان پدرم رو درگیر کرده از شما راهنمایی بخواهم.
مدتی میشود پای پدرم بابت امضا و قراردادی که جعل بوده به دادگاه و بحث های حقوقی کشیده شده است
ما پارسال این موقع ها رفتیم به خونه ای که تازه خریداری کرده بودیم و بابت آن هم خیلی در خرج رفتیم. طرف مقابل قراداد آقایی هستن که پدرم تا حالا ایشون رو ندیده بود و ما فقط با مردی که برای ایشون کار میکرد ارتباط داشتیم. مدتی بعد این آقا اومد گفت که شما شصت میلیون بدهکار هستید و پدرم اعتنایی نکردند که این آقا رفتند و شکایت کردند که این شکایت به نفع ما تموم نشد. طی این شکایت قراردادی رو نشون ما دادند که پای آن امضای پدر بنده نبود و در واقع امضا رو جعل کرده بودند. قاضی پرونده رو به کارشناسی یک نفره سپرد و رای ایشون هم مثبت بود و رفت برای کارشناسی سه نفره که رای ایشون منفی بود (که امضای پدرم نیست)
قاضی دیروز این رو به طرفین ابلاغ کرد اما امروز کارشناس های سه نفره گفتند ما نظرمون رو پس میگیریم. اصلا همچین چیزی میشود؟
چون قاضی این رو به طرفین ابلاغ کرده بود و بعد این که امضای هر سه کارشناس پایین برگه هست و رای آن ها هم به وضوح منفی بوده است. از طرفی هم یکی از اقوام همین طرف مقابل قرارداد در بحث های حقوقی نفوذی دارند و در دادگاه به عنوان داور حضور داشتند. خواستم از شما بخواهم راهنمایی کنید و پدر بنده یک کارمنده ساده هستند و تا به حال درگیر همچین مسائل حقوقی نشدند.
از طرفی دادگاه کیفری اعتراض پدرم رو قبول کردند. اگر پدرم امضا و رای سه کارشناس رو نشون ایشون بدهد، قاضی چه نظری میدهد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. کارشناسان بعد از ارائه ی نظر حق تغییر کلی ان را ندارند. باید پرونده ی شما مطالعه شود.نظر قاضی بسته به محتویات پرونده ی شماست و در این مقام امکان اظهار نظر ماهوی وجود ندارد. بهتر است از خدمات وکیل دادگستری استفاده نمایید.