مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهد راهن بیشتر از شرکت ورشکسته است؟

برای ملکی که برای وام یک شرکت در رهن گذاشته بودم، متوجه شدم که بنا به رای دیوان عدالت اداری
http://divan-edalat.ir/nht-print/11106
اداره تصفیه سازمان ورشکستگی هیچ حمایتی برای ضامنین و راهنین یک شرکت ورشکسته ندارد.
به این ترتیب، شرکت ورشکسته میشود و اموالش تحت اختیار اداره ورشکستگی است تا بفروشد و بین طلبکاران تقسیم کند.
اما ضامنین و راهنین، حتی اگر حاضر به پرداخت اصل بدهی (ملک در رهن) باشند، بانکها به استناد این رای نمی پذیرند و میگویند که باید اصل و سود و خسارت را بدهید.
آیا سازمانی هست که در مقابل رای دیوان عدالت اداری، از ضامنین و راهنین یک شرکت ورشکسته حمایت کند؟
فقط به این دلیل که در قرارداد روتین بانکی نوشته شده است که ضامن اصل و سود و جریمه را به میزانی که بانک تعیین کند، تعهد خواهد کرد، ضامن بیچاره باید جور شرکت ورشکسته را بکشد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری باوکیل مشورت نمایید