مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند خودرو خریداری شده

با سلام خدمت شما وکلای عزیز.

بنده کاسب نمایشگاه هستم و چندی پیش یک خودرو 206 برای خرید و فروش خریدم و 3 روز بعد ماشین رو قولنامه کردم و فروختم. حال از کسی که خریداری کرده بودم خواستم سند خودرو به صورت وکالت فروش به خریدار جدید بزند مدارک را فرستادم و سند رو زد اما تحویل من نداد و متوجه شدم سند که باید تحویل من میداد که به خریدار جدید بدهم، گرو گذاشته که در یک نمایشگاه دیگر داشته و زنگ زدم گفتم سند رو بده و میگوید به من بدهکار است من سند رو‌ از دفترخانه گرفتم و در گاو صندوق گذاشتم. حال خریدار من که حق خودش رو میخواهد و از من قولنامه دارد و من هم از فروشنده خودم قولنامه دارم. نمیدونم سند رو چطوری بگیرم. تو رو خدا من رو راهنمایی کنید. خیلی اذیت شدم. قبلاً از راهنمایی ها شما استفاده کرده ام.

من پول رو نقد به فروشنده دادم و حال ماشین رو فروختم و اون هم نقد داد و سند به نام او خورد ولی گرو گذاشتند. جایی خریدار میخواهد از من شکایت کند و این که حق هم دارد. آیا برای من مشکل ساز میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که از شما خریداری کرده علیه شما و صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خریدار می بایست علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست دهد