مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ارتش پس از انصراف

سلام.
بنده سال 99 استخدام درجه داری نیرو زمینی شدم.
در 2 ماه آموزشی اولیه ارتش به علت بیماری اختلال اضطراب جدایی مجبور به انصراف شدم. البته من خودم میگویم این علت آن بوده است.

حال پس از گذشت حدود 8 ماه میخواستم ببینم میشود به ارتش برگردم؟ چون کارهای درمان شدن را انجام دادم.

به گزینش ارتش زنگ زدم و گفت تا 15 روز بعد از انصراف میشود برگردی ولی الان نه ولی شاید به فرمانده گردانتون زنگ بزنی بشود.
خواستم بدونم کلا امکان آن هست که برگردم؟
لطفا سریع تر جواب بدهید.

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ارتش پس از انصراف بازگشت به ارتش انصراف از ارتش ارتش