مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده به دلیل رنگ دار بودن خودرو

سلام. من 31 فروردین یک مگان فروختم و همان روز خریدار ماشین رو برد کارشناس رنگ و قسمت های رنگ شده رو ( دو گلگیر جلو و طوق گلگیر عقب سمت چپ ) به او نشان داد و یک وکالت تعویض پلاک سه ماهه گرفت و پول رو پرداخت کرد ولی چون آشنا بود قولنامه ننوشتیم ولی 3 خرداد زنگ زد و درخواست فسخ معامله کرد. به دلیل این که گلگیر سمت راست عقب و سینی جلو رنگ دارد و من هم گفتم شکایت کن و 19 خرداد یک کارشناسی دیگر آورده که کاپوت و درب عوض شده و همون نوزدهم هم طرح دعوی داده و تامین خواسته هم 360 میلیون داده و من را بلاک کرده است. به نظر شما چی کار کنم؟ روح من که خبر ندارد و قاضی هم داد به کارشناس و کارشناس درب و کاپوت رو تعویض و فابریک و بدون ضربه اعلام کرده است.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چوندحق فسخ به دلیل عیب و به دلیل مغبون شدن، فوری هست و ایشون چند ماه بعد اعلام فسخ کرده، به نظرم دادگاه باید دعوای فسخ را رد کنه