مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حقوق دریافتی دختران از حق بازنشستگی

با سلام و خسته نباشید
با توجه به وضع قانون جدید در خصوص کاهش حقوق دخترانی که حقوق پدر خود را می گرفتن ایا این طرح شامل همه ی مستمری بگیران میشه یا فقط مشمول افرادی که بعد از تصویب این قانون پدران خود را از دست داده اند میشود؟
ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

قانون جدید مجلس برای کاهش حقوق دختر از پدر مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری