مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام. آیا ضرب و جرح در حضور مامور نیروی انتظامی به عنوان ادله اثبات دعوا هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مامور نیروی انتظامی به عنوان ضابط دادگستری محسوب میشه.
اگر در صورتجلسه قید کرده باشند که در هنگام حضورشان جرم صورت گرفته و توسط آن ها رویت شده به عنوان دلیل محسوب میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام ،بله و در صورتی که صورتجلسه شود دلیل اثباتی‌ قوی.

بهنام طلوع

بهنام طلوع :

استان :

سلام مامورین محترم اگر در محل حوزه ماموریت این ضرب وجرح صورت گرفته باشد صورت جلسه می نماید وقابل استناد در دادگاه می باشد حتی دادگاه هم می تواند مامور را احضار نماید