مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح در حضور مامور نیروی انتظامی

اگر کسی کنار مامور انتظامی برای تنظیم صورتجلسه ایستاده و تعداد هشت نفر افراد شناخته شده بدون هیچ دلیلی حمله کنند و شخص را به باد کتک بگیرند و پلیس برای جلوگیری تیر هوایی در کند و شخص اول مصدوم شود و به بیمارستان منتقل شود پزشکی قانونی اثار ضرب و جرح تایید کند و فرمانده پلیس که شاهد ضرب شتم بوده و تیر هوایی بیرون کرده و در همین موضوع صورتجلسه تنظیم کرده
ایا برای دلیل این مدارک کافی است که جرم خاطیان اثبات شود؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام صورت جلسه و گزارش ضابطین و اظهارات شاهدین تاثیر گذار است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ جرم مشهود به وقوع پیوسته است و گزارش مأمور کلانتری در این خصوص مثمر ثمر خواهد بود.