مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سامانه و یا ادرس نتیجه کالبد شکافی

سلام من همسرم خودسوزی کرده و قاضی به ما گفت نتیجه برامون اس ام اس میشه و من دچار افسردگی حاد شدمو درگیر بیماری و الان بعد از گذشت دوسال بهترم و به شدت ذهنم درگیره که بدونم علتش چی بوده چون همسرم سابقه استفاده از شیشه رو چندین سال قبل داشته و ضمن اینکه پدرشوهرم هم ادم مریض و دچار جنون هست با داشتن پرونده پزشکی الان نمیدونم باید از کجا اقدام کنم یاید جای خاصی برم یا اینترنتی میتونم جواب بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید؟ باتشکر

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام خودکشی گناه هست ولی جرم نیست اگه زنده هست که از خودش میتونید بپرسید و اگر فوت شده و چیزی بیان نکرده کسی نمیتونه به شما کمکی کنه