مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. بنده بعنوان پزشک عمومی از بهمن ماه 1399 از طریق ماده بیست در درمانگاه تامین اجتماعی کار میکنم بصورت صد ساعت در ماه. بهم گفتن تبدیل وضعیت فقط برای نیروهای شرکتیه. برای پزشکا شرط اینه که از سال 90 تا 95 مشغول به کار بوده اند.ایا بنظر شما نیاز به شکایت و بررسی هست?

پاسخ ها :

امید مهدی پور بابادی

جناب آقای امید مهدی پور بابادی :

با سلام.از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست الزام به تبدیل وضعیت به طرفیت تامین اجتماعی طرح شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران موضوع قانون بودجه سال 1400

به موجب اين دستورالعمل، صلاحيت مشمولان براي استخدام رسمي بايد به تأييد گزينش رسيده باشد، پست بلاتصدي در تشكيلات تفصيلي دستگاه براي انتصاب مشمولان وجود داشته باشد، حق بيمۀ اين نيروها بايد توسط دستگاه اجرايي مربوط يا شركت‌هاي طرف قرارداد با دستگاه اجرايي پرداخت شده باشد و همچنين اين نيروها بايد در زمان تصويب قانون با دستگاه اجرايي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رساني يا شركت‌هاي طرف قرارداد، قرارداد داشته باشند و قرارداد آن‌ها در سال جاري نيز تمديد شده باشد.

در اين دستورالعمل تصريح شده است؛ در صورت محدوديت اعتبارات تخصيصي به دستگاه، اولويت براي استخدام و يا تبديل وضع مشمولان بر اساس «سابقۀ خدمت بيشتر» است.

همچنين به موجب ماده 5 اين دستورالعمل، به‌كارگيري نيروي انساني جديد در دستگاه‌هاي اجرايي به جايگزيني نيروهاي قراردادي، شركتي و طرحي كه در اجراي بند (د) تبصرۀ (20) قانون، به استخدام رسمي دستگاه اجرايي در مي‌آيند، ممنوع است.

تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران موظفند پس از اجراي اين دستورالعمل، اطلاعات كاركنان را در سامانۀ كارمندايران، زيرسامانۀ پاكنا، بارگذاري و به‌روزرساني كنند.