مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در نزاع دسته جمعی منجر به قتل

باسلام. من محکوم به معاونت در نزاع دسته جمعی شدم و تنها کاری که بنده انجام دادم این بود که تلفنی با طرف که پسر بود دوست شدم و او را به محل قرار کشاندم. در صورتیکه اصلا خبر نداشتم چه سرنوشتی در انتظارش هست. فقط بمن یکی از اقوام گفت زنگ بزن قرار بزار من ازش پول میخام طلب کارم ازش. من دقیقا همین اتفاقا و کامل به بازپرس پرونده تو بازجویی گفتم. میخام بدونم به من حکم چی تعلق میگیره؟ آیا حبس دارم؟ اینم بگم سابقه اصلا نداشتم این اولین سابقه برام شد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای احراز معاونت در جرم وحدت قصد مباشر و معاون لازم است که شما میگید نمیدانستید پس تبرئه میشید