مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی فرهنگیان به تبعیت از همسر

سلام.
بنده فرهنگی هستم (خانم) با استخدام پیمانی و یک سال سابقه خدمت دارم. تعهد 10 ساله در ابتدای استخدام از من گرفته شد و در اون قید شده که در طول این 10 سال اجازه انتقالی گرفتن ندارم.
الان قصد دارم ازدواج کنم ولی ایشون در استان دیگری با شغل آزاد هستند. با توجه به این تعهد آیا من بعد از ازدواج میتونم برای انتقالی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

انتقالی فرهنگیان به تبعیت از همسر انتقالی فرهنگیان قوانین انتقالی انتقالی