مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک

با عرض ادب و احترام خدمت وکلای عزیز.
با توجه به این که اسناد عادی املاک منطقه ما انتهای آن به زمین های بایر و شوره زار منتهی میگردد. اینجانب از سال 1373 تاکنون مقداری از آن را با تلاش و هزینه هایی قابل زراعت نمودم و حدود یک هفته پیش دو شخص ملک احیاء شده را با ایجاد خاک ریز تخریب کردند.
از عزیزان بزرگوار سؤال می شود که نظرتون در مورد تخریب آن دو شخص از نظر مراج قضایی چیست؟ هچنین با توجه به سابقه تصرف 28 ساله اینجانب بر روی ملک مذکور آیا از نظر شما عزیزان بر روی آن زمین تملک داریم یا خیر؟
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر هیچگونه مدرکی ندارید وصرفا با تصرف اقدام به احیا ننوده ایید دادکاه شکایت شما را نمیپذیرد چرا که به سبب قانونی مالک نیستید