مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش شماره مجازی

سلام، وقت بخیر.
با توجه به زبان شدن شماره مجازی و کسب درآمد از آن، آیا ساخت و فروش شماره مجازی جرم است؟
اگر جرم است مجازات آن چیست؟ چون الان خیلی از سایت ها حتی دارای نماد اعتماد و نماد های ثبت شده و معتبر دارند کار فروش و خرید این شماره ها رو انجام میدهند و حتی سایت درج آگهی هم آگهی های ساخت و فروش شماره مجازی تایید میکند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف خرید وفروش جرم انگاری نشده است ولیکن اگر خرید وفروش اینگونه شمارها برای ارتکاب جرم تلقی گردد مطابق قانون جرائم رایانه ایی جرم وقابل مجازات می باشد