مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کردن پنجره

با سلام.
بنده دارای ملکی هستم که از طرف آن یک کوچه 2 متری قرار دارد و دو خانه جدا در انتهای آن واقع شده است.
یکی از مالکین این دو خانه بسیار مشکل ساز است. از طرفی ملک بنده به سمت کوچه 2 متری دارای 4 پنچره است. دو پنجره برای زیر زمین و دو پنجره برای طبقه همکف.
میخواستم بدونم آیا امکان شکایت برای بستن پنجره ها وجود دارد یا خیر؟ (پنجره ها رو به خانه این دو همسایه باز نمی شود)
همچنین میخواستیم دیوار سمت کوچه 2 متری را تعمیرات کوچکی انجام دهیم ولی یکی از همسایه ها گفته که اجازه نمیدهد. آیا چنین حقی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ مجوز امکان تعمیرات وجود دارد.
اگر پنجره از قبل وجود داشته نامبرده نمی تواند اعتراض کند