مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید

سلام شخصی از طریق شماره ایرانسل مزاحم می‌شود و فحاشی میکند و تهدید میکند، با توجه به اینکه من طرف رو میشناسم و شماره ایرانسل به نام خودش نیست و من نمیتونم ثابت کنم مزاحم کیه چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با اتهام فحاشی و تهدید شکایت نمایید و یا شهادت شهود اثبات نمایید که خط ایرانسل دست وی می باشد. چنانچه بازپرس قبول کند می توانید در حضور وی با آن خط تماس حاصل نمایید و چنانچه شخص مورد نظر شما گوشی را جواب بدهد برای مقام قضایی اتهام از ناحیه وی محرز می شود.

یک وکیل

سلام" از صاحب خط تلفن و فردی که برای شما مزاحمت تلفنی ایجاد می کند به عنوان مزاحمت تلفنی شکایت نمائید قطعاً در صورت اثبات جرم ، صاحب خط محکوم به مجازات می شود البته محکومیت فرد مزاحم بستگی به اثبات آن از طریق ردیابی تلفن و شنود صدای فرد مزاحم دارد که قدری اثبات آن مشکل است . به هر حال مسئولیت هر گونه استفاده غیرمجاز از خط تلفن بر علیه افراد ، متوجه صاحب خط است که می بایست از اموال و امکانات خود محافظت نماید تا بر علیه دیگران مورد سوء استفاده قرار نگیرد .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شکواییه با عنوان مزاحمت و تهدید و فحاشی و توهین از طریق تماس و شما شاکی و صاحب خط و دارنده خط متشاکی.