مشاوره حقوقی رایگان - درمورد کرونا

سلام بنده به مدت 2سال یعنی 29 نوامبر سال 2018 در گرجستان زندانی بودم و در سال 99 وارد ایران و مجدد زندانی شدم تا اینکه با دو فیش حقوقی برای کرونا اومدم بیرون هرماه تمدید مرخصی داشتم ولی الان با شرایط بد کرونا میگن بیاد برید تو از زندان دوباره درخواست بدید این در حالیه که من لایحه زدم رو پروندم که انگشتم تاندونش قطع شده و میخوام عمل کنم و اینکه من از ثنا برام هیچ پیامی نیومده که برم زندان میشه راهنمایم کنین

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
پذیرش مرخصی با قاضی اجرای احکام و ناظرزندانه .مدارکتون رو ارائه بدید