مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام، خسته نباشید. شش ماه حبس تعزیری به خاطر تهدید در دادگاه کیفری برام اومده و سابقه ای هم تاکنون ندارم. الان با این وضعیت کرونا دقیقا چند روز رو باید بکشم؟ آیا راهی وجود داره دو الی سه روز بیام بیرون؟ ضمنا حکمم هم قطعی است و اجرای احکام گفته باید خودش رو معرفی کنه. ممنون.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بررسی نمایید ایا قانون تخفیف مجازات وفق قانون جدید شامل شما شده است یا خیر اگر شامل شما نشده باشد امکان کسر ان وجود دارد در غیر این صورت میبایست خود را ب اجرای احکام معرفی کنید