مشاوره حقوقی رایگان - شش ماه حبس تعزیری تهدید

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم ، بنده به دلیل تهدید در دادگاه تجدید نظر قطعی به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم و اجرای احکام پیام اومده که باید بیای خودتو به زندان برای تحمل حبس معرفی کنی و تا الان‌ هیچ سابقه ای چه از نظر کیفری و جرائم دیگری ندارم ، در حال حاضر با توجه به وضعیت کرونایی چند روزش رو باید در داخل زندان باشم و اینکه راهی است که اصلا داخل زندان نرم ،، ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اقدام به جلب رضایت شاکی نمایید در این صورت در هر مرحله حتی در مرحله اجرای حکم نیز مجازات شما تخفیف داده میشود وچه بسا قاضی کل مجازات را تخفیف دهد یا تبدیل به جزای نقدی