مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه و اجرت‌ المثل

سلام. قرارداد اجاره‌ ی مستاجر در تاریخ 3 مرداد 1400 به اتمام رسیده. ایشان از یکماه قبل تا به حال نه به تلفن‌ ها جواب میدهند و نه در بنگاه حاضر میشوند. در طول قرارداد هم همیشه بدحساب بوده و اجاره و شارژ و قبض ساختمان را با تاخیرهای زیاد پرداخت میکرده و در چند مورد موجب آزار و اذیت همسایگان شده که ما بعلت کرونا و عدم اتمام قرارداد پیگیری نکردیم و تنها بصورت شفاهی تذکر دادیم. همچنین در 6 ماه‌ اول بغیر از زوجی که قرارداد داشتند، نفر سومی که خود را برادر آنها معرفی میکرد در خانه سکونت داشت که این برخلاف مفاد قرارداد بود.

با توجه به شرایط موجود و مصوبات کرونا، آیا در صورت اقدام، دستور تخلیه توسط شورای حل اختلاف صادر میشود؟ و اگر میشود چه مدت اجرای آن طول خواهد کشید؟ و برای دریافت اجرت‌ المثل ایامی که ملک در تصرف ایشان بوده باید چه کرد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان تخلیه به استناد تخلف از شرایط قراردادی (تعداد مستاجرین )می باشد و یا عدم پرداخت اجور معوقه و یا عدم موافقت با افزایش اجاره بها و...
دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به عدم پرداخت به موقع اجاره بها می توانید دستور تخلیه بگیرید که اگر شورا بپذیر زیاد زمانبر نیست