مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات و افترا

با سلام و خسته نباشید. زن همسایه ی ما تهمت بزرگی به من زده و تو کوچه جلو همه ی همسایه ها آبروی منو برده و گفته که من 1ساله با شوهرش رابطه دارم و باهاش حرف میزنم و میخوام ازش بگیرمش. تازه گفته یه فیلمم از رقصیدن خودم برا شوهرش فرستادم. من میتونم پرینت مکالمات داخل واتساپ و سایر شبکه های مجازی و مخاطبای گوشی این آقا رو دربیارم و به زنش و سایر همسایه ها نشون بدم؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
این کار توصیه نمی شود.

پرسشگر :

پس بهترین و سریع ترین کاری که من میتونم برا اثبات بی گناهیم انجام بدم چیه؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد.
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و از نامبرده با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.