مشاوره حقوقی رایگان - سند زمینی که به نام مادرمه ولی هنوز به نام کسی نخورده

سلام
قطعه زمینی مادرم در سال 82 خریده و چند ماه بعد فروخته ولیکن بعد هجده سال کسی مراجعه نکرده برای انتقال سند موضوع مهم اینکه وکالتی داده نشده حتی مادرم میگه چیزی امضا نکرده که حتی قولنامه‌ اش کرده باشه ولی پول زمین رو در زمان خودش گرفته چون سند دست بنگاه بوده رفتیم و تحقیق کردیم و بنگاهی که سال 82 مادرم فروخته زمین رو بهشون پیدا کردیم ایشون اصلا یادشون نمیاد که به چه کسی زمین رو واگذار کرده وسند رو گفتیم بهمون پس بده اگه دستشونه چند روز مهلت خواستن که مدارک خودشونو چک کنند ببینند چیزی پیدا میکنن ولی هیچ مدرکی نبود و قولنامه هم پیدا نکردند و ما درخواست سند المثنی کردیم میخواستم ببینم آیا بعد این همه سال کسی می‌تونه بیاد که مدرکی رو کنه در صورتی که مادرم میگه من پولشو گرفتم ولی یادم نمیاد چیزی امضا کرده باشم ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
در صورت فروش و دریافت وجه معامله، معامله قطعی است و زمین مذکور شرعا و عرفا از مالکیت مادر شما خارج و به مالکیت خریدار درآمده است. اخذ سند المثنی چه دلیلی دارد؟! بله وجود شاهد می تواند مثبت معامله مادر شما باشد.