مشاوره حقوقی رایگان - محصور کردن فضای اختصاصی جلوی انباری

با سلام، ساختمان ما 36 واحد است، انباری اینجانب طوری واقع شده که یک فضای یک متر در یک متری در جلوی آن وجود دارد که قابل تردد برای هیچ یک از ساکنین به جز خودم آنهم برای باز کردن درب انباری نسیت، یکطرف آن درب انباری من و دو طرف آن دیوار و طرف چهارم به پارکینگ واحد خودم راه دارد.
دو سوال دا م، 1. آیا می‌توان سمت چهارم که تنها به پارکینگ خودم راه دارد را با درب کرکره ای بپوشانم؟ نیاز به مجوز شفاهی یا کتبی سایر مالکین دارد؟
2، آیا از لحاظ قانونی و شهرداری می شود این محوطه را رسما به طریقی به سند اضافی و به انباری الحاق کنم؟
سپاس

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

حتی اگر قسمت مذکور عملا توسط سایر ساکنین قابل استفاده نباشه باز هم جزء محدوده مالکیت مشاعی تمام مالکین هست و قابل تصرف شخصی یا تملک نیست مگر اینکه تمام مالکین به شما واگذار کنن