مشاوره حقوقی رایگان - فروش چک

سلام. همکار بنده بابت پولی چکی به مبلغ 150 میلیون تومان بدون تاریخ به شخصی داد و چک به اسم طلبکار هست و من پشت چک را به عنوان ضمانت امضا کردم و فقط فامیلی خودم را نوشتم. حالا طلبکار پول خودش رو میخواهد و میخواهد چک را بفروشد. چک وقتی به اسم کسی هست می تواند چک را به فردی بفروشد؟
اگر این کار امکان پذیر هست من چگونه میتوانم از دین این کار خارج شوم؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر حواله کرد آن خط نخورده باشد قابل انتقال است.