مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک دارای مستاجر

سلام، خسته نباشید.
مدت دو ماه پیش خانه 3 طبقه دربستی را اجاره کردیم و قرارداد بستیم و 90٪ پول پیش رو پرداخت کردیم. قرار بر این شد که تا مدت 10 روز خانه تخلیه تحویل ما شود.
بعد از گذشت 10 روز صاحب خانه گفت طبقه دوم و سوم خالی شده ولی مستاجر طبقه اول هنوز ملک را پیدا نکرده است.
از ما مهلت خواستند و در آخر قرار بر این شد که ملک تا تاریخ 1400/5/20 ( دو ماه مهلت ) تخلیه تحویل ما شود.
به ما گفته بودن مستاجر طبقه اول قراردادی ندارد و به خاطر فامیل بودن در حد حرف نشسته اند.
ولی دیروز مستاجر اعلام کرد که قصد تخلیه اصلا ندارد و ما فهمیدیم که مستاجر قولنامه دارد و نه تنها این موضوع را صاحب خانه از ما مخفی کرده بود حتی تاریخ اتمام قولنامه را هم به ما نمیگویند.

حالا سوال این است که حکم مالک که با توجه به داشتن قولنامه مستاجر، این موضوع را از ما مخفی کرده و مدت 2 ماه پول ما رو گرفته و قصد تخلیه هم ندارد، چیست و ما باید چی کار کنیم؟
ممنون.