مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

با سلام ، در ساختمان چهار طبقه زندگی میکنیم که راه دسترسی به حیاط فقط از طبقه پایین هست، البته چون ساختمان در شیب هست پارکینگ روی این دو واحد هست و امکان دسترسی به حیاط با پله ای از پارکینگ وجود دارد. اما در ابتدا چون مالکین کل ساختمان در آن دو واحد ساکن بودند بین خودشان توافق نامه ای در دفتر اسناد ثبت کرده اند که حق استفاده از حیاط فقط به آن دو واحد اختصاص دارد ولی الان تمام واحدها فروش رفته و 10 مالک وجود دارد. آیا امکان استفاده از حیاط برای واحدهای دیگر هم هست؟ و از چه راه قانونی امکان پذیر میشود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر جزو مشاعات باشد امکان پذیر است تواقق می بایست رضایت کل واحدها را دربر داشته باشد