مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به مادر

با سلام و وقت بخیر.
مادرم تصمیم دارند طلاق بگیرند و درآمد و حمایت مالی ندارند. پدربزرگم فوت کردند و مادربزرگم در حال حاضر حقوق بازنشستگی ایشان یا مستمری که مطمئن نیستم رو دریافت میکنند. در صورتی که مادرم اقدام به درخواست طلاق کنند، میتوانند بخشی از حقوق پدربزرگم رو بگیرند؟ اگر بله چه مقدار و چقدر زمان میبرد؟
خیلی ممنونم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورتیکه طلاق بگیرد میتواند از مستمری پدر خود بهرمند شوند وطبق قانون زوجه50 درصد وفرزندان 25درصد مستمری با با افزایش سنواتی دریافت میکند