مشاوره حقوقی رایگان - سلب حق استفاده از مشاعات

با سلام و احترام و خسته نباشید. اینجانب در سال گذشته یک دهنه مغازه تجاری خریداری نمودم و قبل از رفتن محضر به بنده گفتند اگر میخواهید از مشاعات پشت بام بالای مغازه یعنی ساختمان اداری و راه پله استفاده کنید باید 25 میلیون جدا شیرینی بدهی و من هم فکر کردم یک حق جدا از سند خودم می باشد و قبول نکردم. در محضر در متن پیش نویس سند یک قسمتی از متن نوشته شده بود که خریدار ضمن العقد حق استفاده از مشاعات و پشت بام را از خود سلب نموده و بنده امضا کردم بعد وقتی سند به نام بنده صادر شد قدرالسهم و استفاده از مشاعات طبق قانون تملک آپارتمان ها در سند اینجانب نوشته شده بود. فکر کنم اداره ثبت قبول نکرده بود و من نمیدونستم که من این حق داشتم ولی امضا سلب استفاده دادم. حال با توجه به آمره بودن قانون مشاعات طبق قانون تملک آپارتمان ها، آیا این متن پیش نویس اعتباری دارد؟ اگه اعتباری دارد چطوری میتونم آن را ابطال کنم؟ ضمناً اینجانب هیچ گونه اقرار یا توافقی در مبایعه نامه در خصوص این موضوع نداشتم و دفترخانه با فروشنده آشنا بود. تو رو خدا کمکم کنید. یک راهنمایی کنید چی کار کنم و از کی شکایت کنم؟ دفترخانه یا فروشنده؟ نتیجه ای میدهد ؟ با تشکر از وکلای محترم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
استفاده از مشاعات جزو حقوق ثابتی است که به موجب قانون ایجاد شده و بدون مجوز قانونی قابل سلب نیست رجوع نمایید