مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج در شناسنامه

سلام. همسر من اهل افغانستان است و خودش در ایران به دنیا آمده است ولی مدارک او و گذرنامه طرح خانوار است که در این گذرنامه ورود اولیه غیر قانونی زده است. ما همه مراحل ثبت را انجام دادیم امور اتباع میگوید باید شوهرم به افغانستان برود و برگردد که ورود اولیه او قانونی بشود. مگر روادید که در پاسپورت زدند اعتبار دارد کافی نیست؟ حتما باید برود و برگردد؟ در این شرایطی که طالبان تا سر مرز آمده و کرونا شرایط ما رو سخت کرده است. آیا راه دیگری برای ثبت ازدواج نیست؟ به خاطر ثبت اسم فرزندمون بلاتکلیف هستیم. لطفا کمکم کنید. ممنون

پاسخ ها :

ثبت ازدواج در شناسنامه ازدواج زن ایرانی با مرد افغانی ثبت ازدواج شناسنامه