مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور موجه در جلسه داگاه و رای غیابی

سلام. در جلسه دادگاه به علت کرونای هندی و بسته بودن جاده های استان نتوانستم در دادگاه در استان دیگه شرکت کنم و دادگاه بعدی هم در شرایط بد کرونا گذاشته شده بود که یک روز قبل اطلاعیه یا ابلاغیه اش در سایت گذاشته و وقت کمی بهم برای مراجعه داده شد که وقتش کم و مسافت راه زیاد بود و نتونستم در دادگاه به خاطر دوری راه و شرایط کروناه شرکت کنم قاضی عصبانی و حتی لایحه دفاعی من را هم قبول نکرد و همان ساعت رای صادر کرد و تلفنی گفت با اشد مجازات بهت رای دادم تا بدونی مملکت قانون داره. آیا میتونم از حق و حقوقم دفاع نمایم و نیامدن من موجه باشد؟ ماده یاتبصره ای در قانون وجود دارد که برای دادگاه تجدیدنظر استناد کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
در وقت مقرر اعتراض مناسبی نسبت به رای آماده کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید انشاله دادگاه تجدیدنظر توجه می کنه