مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سابقه جبهه

با سلام. اگر فردی پدرش کارمند رسمی سپاه بوده باشد و حضور در جبهه بصورت رسمی داشته باشد آیا سه چهارم این زمان به عنوان سابقه داوطلبانه جهت تبدیل وضعیت بر طبق قانون بودجه سال 1400 مجلس شورای اسلامی قابل قبول است یا حتما حضور باید داوطلبانه باشد؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حضور داوطلبانه ملاك است در صورت نياز به توضيح و مشاوره تلفني از طريق سايت اقدام نماييد