مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه توسط مالک خودرو

سلام.
یک خودرو از مالک آن به مبلغ 96 میلیون که ثمن آن را در مبایعه دست نویس مبلغ ذکر نکرده نوشتیم. توافقی 94 تومان همزمان با قولنامه پرداخت به حساب فروشنده و فرجه حداقل یک ماه جهت تعویض پلاک گرفتم.
مبلغ دو میلیون تومان مابقی وجه نزد من به عنوان خریدار جهت انتقال مالکیت و حق التحریر و خلافی عوارض باقی ماند که بمه حض انجام مراحل انتقال مابقی این وجه رو واریز کنم.

فروشنده پس از مدت یک ماه که درخواست انتقال کردم مبلغ 10 میلیون اضافه کرد گفت به عنوان ضرر در قیمت باید بپردازید. من بلافاصله دادخواست الزام به تنظیم سند زدم. وکیلی که اختیار کردم میگوید چون کلمه توافق به جای مبلغ ثمن درج شده احتمال داره به مشکل بربخورم. مگر توافقی رو خریدار امضا زده دال بر تراضی در قیمت نیست؟

پاسخ ها :

عارف رستمی

عارف رستمی :

استان :

سلام خیر
یکی از تکالیف فروشنده فراهم کردن موجبات انتقال مالکیت و سند هست اگر ادعایی دارند جدا می بایست شکایت کنند