مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه توسط مالک خودرو برای تعویض پلاک

سلام، وقت بخیر. من پیکان وانتی خریدم ولی پلاک نکردم. صاحب ماشینحکم توقیف گذاشت رو ماشین. یک میلیون و صد طلب داشت که بعد گفت باید 9 میلیون بدی تا تعویض پلاک بکنم. من هم شکایت کردم و نیامد سر پرونده. حالا دادگاه نوبت داده برای پنجم اسفند است. بعد من رفتم پیش معاون دادستان شرح حالم رو گفتم و رفع توقیف رو داد. صاحب ماشین میتونه باز شکایت بکنه؟ اگر میشه یک راهنمایی بکنید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نسلت به طلب خود بله