مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مالک خودرو

سلام و عرض ادب
بنده خودرو از مالک کرمانی خریدم وکالت تعویض پلاک به من داده و از قبل هم شکایت گذاشته روی پلاک خودرو
و به او که میگم شکایت بردارید میگه باید 5 میلیون به من بدهی بدون هیچ مدرک و ادعایی به نظر شما با این شخص کرمانی باید چی کار کرد ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اظهارنامه بدهید. برای متن با وکیل مشورت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشغول قرارداد فی مابین شماست در صورتی که حقی ندارد می‌توانید ایشان را الزام قانونی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند مطرح نمایید.