مشاوره حقوقی رایگان - نم دیوار از حیاط همسایه

سلام.
حیاط همسایه اینجانب پشت دیوار پذیرایی منزل بنده قرار گرفته و حال این که چون 3 طرف ساختمان خالی است و ساختمان قدیمی ساز است بدنه دیوارها را ایزوگام کردم که حالا قسمتی حیاط منزل همسایه است و قبول نمیکند که پایه که قسمتی سمت دیوار پذیرایی قرار گرفته و نم زده است را ایزوگام کند.
1. خسارتی که منزل من دیده باید خود بپردازم یا همسایه؟
2. هزینه ایزوگام کردن دیوار حیاط همسایه با بنده است یا به خود همسایه؟
3. حال ایشان قبول نمیکند قسمت پای دیوار سمت حیاط منزل خود خاک برداری شود و دیوار ایزوگام شود چه کار باید کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه دهید و در صورت عدم قبول الزام ایشان را از دادگاه بخواهید