مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشگاه اینترنتی ...

با سلام و خسته نباشید

من از فروشگاه اینترنتی ... چند تا کالا خریدم دوتاش مغایرت داشت کاملا با سایت و یکی هم خراب بود وقتی کالا به دستم رسید همون لحظه مرجوع کردم ولی بعد بهم زنگ زدن و گفتن کالا رو عوض کردید شما و چون فروشنده هستید تخلف کردید درصورتی که من قبلا حدود 8 ماه پیش فروشنده بودم و کالا برای من با مغایرت ارسال شده و قبول نمیکنند و به اتحادیه و نماد شکایت کردم و بهم جواب درستی ندادن و حسابم کاربریم رو مسدود کردن

متن جواب شکایتم : ( با سلام فروشنده گرامی احتراما به استحضار میرساند، تمامی مکالمات شما با همکاران ما ضبط میگردد، موضوع شکواییه شما بررسی شد، در ارائه توضیحات همکاران ما مشکلی وجود نداشت. نظر به اینکه تخلف شما به جهت جابه جایی کالا برای ما محرز میباشد، در صورت ادامه روند پیگیری شما، موضوع به واحد حقوقی ارجاع و از طریق مراجع قضایی بررسی خواهد شد. ))

ممنون میشم راهنماییم کنید باید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

به نظر میرسد هم از طریق پلیس فتا میتوانید پیگیر باشید و هم دادخواست الزام به ایفای تعهد