مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

باسلام؛من با شخصی درگیر شدم و به پزشکی قانونی رفتم: الان 2 ماه گذشته و دستم هنوز درد میکنه اما وقتی پزشکی قانونی رفتم فقط دستم ورم داشت: ایا بعد از 2 ماه میشود دوباره به پزشکی قانونی مراجعه کرد بخاطر دستم یانه؟ فکر کنم دستم ترک خورده باشد. اگه میشود باید اول کجا بروم ؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شکایتتان در چه مرحله ای است؟آیا در دادسرا رسیدگی میشه یا هنوز اقدامی نشده؟اگر اقدام کردید دوباره نامه از شعبه و به پزشک قانونی مراجعه کنید

پرسشگر :

هنوز به دادگاه نرسیده

یک وکیل

سلام" اگر تغییری در جهت بدتر شدن صدمه یا آسیب دست شما نسبت به وضعیت معاینه اولیه پیش آمده باید دید پرونده شکایت شما الآن کجاست در کلانتری یا دادسرا ؟ در هر یک از این دو مرجع که پرونده شما هست به آنجا مراجعه و از مقام محترم مربوطه تقاضای معرفی به پزشکی قانونی جهت معاینه مجدد و تعیین نوع جراحت یا صدمه را بنمایید .

پرسشگر :

ایا در ضرب وشتم که به شاکی دیه پرداخت شد؛متهم
زندانی هم دارد یا خیر؟

یک وکیل

سلام " به حکم صادره رجوع کنید و ببینید علاوه بر دیه ، مجازات دیگری مانند حبس برایتان صادر شده است یا خیر !!!

پرسشگر :

ایا میشود:::دیه را قسط بندی کرد یا خیر؟

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز ! لطفاً سؤالات متعدد خود را که در چند مرحله به ذهنتان خطور نموده قبلاً اندیشیده و سپس یکجا پرسش نمائید . در پاسخ به سؤال آخر شما عرض می کنم هر محکومیت مالی و از جمله پرداخت دیه که نوعی مجازات مالی است اگر امکان پرداختش را در موعد مقرر نداشته باشید و معسر باشید می توانید با معرفی حداقل دو شاهد مرد یا یک شاهد مرد بعلاوه دو شاهد زن واجد شرایط در دادخواست اعسار خود ، ادعای خود را با شرایط مقرر در قانون به اثبات برسانید . والسلام