مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق وظیفه جانبازان به افراد تحت تکفل

سلام
جانباز که داوطلبانه جبهه رفته دوسال بود که با پیگیری موفق به برقراری مستمری خود شد که فوت نمود پدر و مادرش در قید حیات هستند لیکن سالخورده و ناتوانن و چون مخارج انها را همین فرزند جانباز را با مستمری خود میداد و عرفا تحت تکفل او بودند و استشهادیه و اقرارنامه نیز دارند اما بنیاد شهید اذعان نموده که نمیشود مستمری او را بعد از فوت به پدر و مادرش داد چه راهی هست؟
ایا شکایت به دیوان عدالت ؟ تحت چه عنوانی ؟
ایا به خود بنیاد مطرح در کمیته ؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خیر آن مرحوم سهمیه ایثارگری داشته. و مشخص نمودید در کدام ارگان مشغول فعالیت بوده. ولی در اغلب موارد درین موارد حقوق به اولیا نمی‌رسد.