مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قیم بودن برادر

سلام و وقت بخیر
حسابهای بانکی پدرم مسدود شده اند و ما با مراجعه به دادگاه فهمیدیم عموی بزرگتر من کi اختلاف سنی کمی با پدرم دارند قیم پدرم هستند و پدرم کاملا بی اطلاع بودند
ما میتوانیم قیم بودن عمویم را ابطال کنیم؟چگونه ؟
مسدودیت حسابهای پدرم بابت بدهی و چک عمویم است ایا بعد از رفع قیم بودن عمویم حسابها وصل میشوند یا نه؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - نصب قیم به دلیل صدور حکم حجر است . آیا برای پدرتان حکم حجر صادر شده که عمویتان قیم ایشان باشد ؟

پرسشگر :

سلام حکم حجر که اصلا نمیدونم چیه ولی پدرم کاملا بی اطلاع ازین موضوع قیومیت بودند و نمیدانند این کار چگونه صورت گرفته است

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

در فرض سئوال شما ) می بایست پدرتان در ابتدا محجور باشد و حکم حجر در زمان حیاتشان صادر شده باشد تا یکی از اقربا مثل عمویتان قیم ایشان باشد . اگر حکمی مبنی بر قیمومت عموی شما وجود داشته باشد با فوت پدرتان زائل می شود .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سلام در صورتی که قیم اموال را تضییع نماید میتوانید عزل وی را بخواهید